Autogarage Amsterdam

  1. Autogarage Amsterdam /

  2. Voorbereiding voor het verkopen van je auto /

Voorbereiding voor het verkopen van je auto

 

 

 

Voorbereiding voor het verkopen van je auto

Een oude auto of vrachtwagen verkopen hoeft particulier niet ingewikkeld te zijn. Er zijn makkelijke en eenvoudige manieren om het proces te vereenvoudigen en zo de auto veilig en vertrouwd van de hand te doen.

1.         Als eerste moet je bepalen wat de waarde is van de auto. Soms is de beslissing om een voertuig particulier te verkopen best lastig, want je moet eerst de waarde van de auto bepalen. Op die manier kun je dan nog winst halen.   particulier komt neer op het bedrag van de winst die je zult krijgen door middel van de transactie. De waarde inschatten kan best lastig zijn, maar zeker wel de moeite waard. Want zo weet je precies wat je ervoor krijgt en als het verkopen wel winstgevend is.

2.         Verzamel alle benodigdheden en stukken die nodig zijn om de auto te verkopen. Dit zorgt voor een goede overdracht en geeft je ook de ruimte alles bij elkaar te hebben als de koper voor je deur staat. Niks is minder leuk dan overhaast papieren etc. bij elkaar te zoeken en dan eentje te vergeten. De auto keuringspapieren, onderhoudsgegevens, Vrijgave van aansprakelijkheid, Garantie documenten en verkoop overeenkomst zijn de belangrijkste papieren die je zal moeten overleggen. Deze moeten dan ook helemaal gereed staan op het punt van verkoop.

 

3.         Maak het voertuig schoon alvorens een afspraak te maken met potentiele verkopers. Een schoon voertuig is aantrekkelijker voor potentiële kopers. Het verhoogd de indruk die de auto of vrachtwagen maakt op de koper en geeft een verzorgd uiterlijk. Wassen en een wax beurt aan de buitenzijde van het voertuig, reiniging van de velgen en banden, nieuwe vloermatten en een algehele schoonmaakbeurt zijn zeker wel van belang. 

meer auto verkopen tips

Relevante woorden:

Contact Autogarage Amsterdam

Autogarage Amsterdam
E.

Autogarage Amsterdam sitemap - Autogarage Amsterdam links