Autogarage Amsterdam

  1. Autogarage Amsterdam /

  2. Private lease, hoe gaat dat in zijn werk? /

Private lease, hoe gaat dat in zijn werk?

 Private lease, hoe gaat dat in zijn werk?

 Je hoort en ziet het steeds vaker voorbij komen, private lease. Op tv, radio, internet of in de krant, bij elke nieuwe auto staat ook een private lease tarief.

 Mensen kiezen voor private lease omdat men dan precies weet waar hij of zij aan toe is. Een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand waar alles is inbegrepen. Afschrijving, rente, wegenbelasting, All-risk verzekering, onderhoud, reparatie, pechhulp, APK, schadeherstel. Alleen de brandstof moet u er nog zelf in gooien en eventuele verkeersboetes zijn voor eigen rekening. Ook een bijkomend voordeel is dat u zelf geen hoge investering hoeft te doen voor de aanschaf van een nieuwe auto.


Er zijn inmiddels vele leasemaatschappijen die zich richten op private lease. Om het voor u eenvoudig en overzichtelijk te maken is Mijn Private Lease ontstaan. Deze website vergelijkt voor u alle private leasemaatschappijen en zet alle verschillen voor u op een rijtje. Zo kunt u per leasemaatschappij precies zien wat is inbegrepen in het leasecontract en hoe duur de auto is die u eventueel wilt gaan leasen. U kunt uw budget instellen en dan worden automatisch alle auto's weergegeven die in uw budget passen. Vervolgens kunt u per auto zien hoe duur deze is bij de verschillende leasemaatschappijen.

Op Mijnprivatelease.com wordt alleen gewerkt met leasemaatschappijen die hun sporen hebben verdiend de afgelopen jaren en beschikken over een keurmerk. Hierdoor bent u altijd verzekerd van goede en eerlijke leasevoorwaarden. Hebt u een auto gevonden, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Besluit u na het zien van de offerte om toch niet te gaan voor een private lease auto? U zit nergens aan vast en kunt dus kunt gerust verder kijken of meerdere offertes aanvragen om de beste keuze te maken. Wilt u nog meer informatie over private lease, dit kunt u allemaal lezen op de website van Mijn private lease.

Contact Autogarage Amsterdam

Autogarage Amsterdam
E.

Autogarage Amsterdam sitemap - Autogarage Amsterdam links